proces en prijzen

Caravan en camper kussens
Zijn de kussens van uw caravan versleten of is de bekleding niet meer van deze tijd? door een nieuwe bekleding krijgt uw caravan weer een nieuwe uitstraling. allerlei soorten caravankussens kunnen op maat worden gemaakt, zowel qua bekleding als vulling.
soms is de vulling van de kussens te zacht geworden om er comfortabel op te zitten of te slapen. Een goede vulling zorgt voor een betere houding en het voorkomt ook rug- en nekklachten.

het inschatten van de kosten is afhankelijk van een aantal zaken:

voordat ik jouw meubel opnieuw ga bekleden, verwijder ik eerst alle oude bekleding. alle materialen worden handmatig verwijdert. het meubelstuk gaat soms uit elkaar en wordt het binnenwerk indien nodig vervangen. vervolgens bouw ik de stoel vanaf het basisframe weer op. zo wordt hij tenslotte weer als nieuw. elk meubelstuk steekt anders in elkaar en vraagt een andere aanpak.

ieder meubelstuk is verschillend. een standaardprijs is niet te geven. als indicatie geldt, exclusief stof:
kosten stofferen kleine zitbank: €750.- tot €1800.-
kosten bekleden fauteuil: €500.- tot €1.250,-
kosten stofferen eenvoudige stoel (keukenstoel): €100.- tot €250.-

meubelstoffen zijn er in verschillende kwaliteit, kleur en duurzaamheid. ook de prijs per strekkende meter verschilt enorm. ik adviseer u graag bij de keuze van type en kwaliteit stof. de prijs van meubelstoffen varieert sterk, u kunt denken aan €15.- tot €150.- per strekkende meter.

dit alles bij elkaar bepaalt de uiteindelijke prijs van het stofferen van uw meubelstuk.

de prijs van caravan- en camperkussens hangt sterk af van de grootte en het model van de kussens. voor een recht eenvoudig kussen, zonder knopen en exclusief stof en biezen moet u denken aan €100.- tot €200.- per kussen.